Актори гумористичного проекту "Дизель Шоу" готують новий випуск, в якому пригадають бізнес-ідею мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа і пофантазують на тему секс-туризму в Україні.

На офіційній сторінці "Дизель Шоу" в соцмережі Instagram нагадали глядачам, що новий випуск відбудеться вже цієї п'ятниці, 12 березня. Так, на опублікованих фотографіях можна побачити моменти зі свіжого номера, в якому Єгор Крутоголов, Яна Глущенко та Євген Сморигін обговорять пікантну тему.

Сморигін і Крутоголов, фото з Instagram Дизель Шоу
Сморигін і Крутоголов, фото з Instagram Дизель Шоу

Артисти зізналися, що нещодавня пропозиція мера Івано-Франківська про те, щоб збирати з охочих зайнятися коханням на Ратуші плату в розмірі 100 тисяч гривень, надихнула їх на створення сценки на тему секс-туризму в країні.

"Бізнес-ідея – "продавати" секс на міській Ратуші – зробила мера Івано-Франківська зіркою! ✨ Ми не могли пройти повз такої яскравої події та вирішили трохи пофантазувати на цю пікантну тему. 😏 Які держструктури вирішили за прикладом мерії організувати у себе секс-туризм – дивіться цієї п'ятниці в новому випуску "Дизель Шоу"! 🔥😎" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Руслан Марцінків дозволив франківчанам "робити дітей" просто на міській Ратуші.

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою"Дизель Шоу". Актриса загинула в автокатастрофі в жовтні 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дизель Шоу" показали, як забрати жінку з клубу: "Знадобляться залізні нерви".

Також портал Знай.uа писав, що актор і один із засновників гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутогологов розповів про свої стосунки з дружиною Катериною.