Відома українська співачка Тіна Кароль заворожила шанувальниками новими кадрами з відвертої фотосесії.

Відповідний знімки зірка опублікувала в Insta-stories.

Відомо, що не так давно Тіна Кароль презентувала шанувальникам нову пісню і кліп "Скандал", в якому постала в несподіваному навіть для себе амплуа. Трек вже встиг підкорити не тільки українські музичні майданчики, а й зарубіжні, розлетівшись по мережі з великою швидкістю.

Незважаючи на популярність, Тіна Кароль продовжує просувати композицію в Instagram, створюючи колаборації з відомими брендами і просто показуючи нові знімки з озвученням. На цей раз так і сталося: співачка постала в недавній фотосесії, на якій з'явилася у відвертому білому ТОПі з глибоким декольте і шкіряних рукавичках.

Волосся виконавиця вважала за краще залишити розпущеним, а на обличчя завдала спокійний макіяж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Тіна Кароль вже представляла шанувальникам фотографії з цієї фотосесії, проте за деякі з них фанати повинні були заплатити, щоб подивитися. Вся справа в тому, що співачка публікує найвідвертіші знімки і все, що залишилося за кадром, на платному каналі Patreon, на якому доступ до контенту платний.

Нагадаємо, що "пухкеньку" Тіну Кароль не впізнали через різкі зміни: "це з фото з майбутнього?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила принади в халатику і зізналася в коханні.

Також Знай.uа писав, що Ігор Ласточкін втер ніс " корейцю "Ткачу: влаштував" дикі танці " не гірше, ніж Руслана.