Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото та відео зі свого життя в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" зіграла концерт у Дніпрі зі своїм першим туром по Україні під час карантину.

Так, у новій публікації Могилевська розмістила фотографію з концерту, а в підписі до знімку повідомила, що в Дніпрі було два аншлаги. З цієї причини зірка вирішила оголосити додаткові дати відразу в двох містах, щоб всі встигли потрапити на концерт.

Варто уточнити, що зараз через карантинні обмеження заповненість у залі повинна бути не більше 50 відсотків.

"Дніпро. Два аншлаги ❤️... потрапили не всі... оголошуємо нові дати ❗️ 13-14 листопада Запоріжжя та Дніпро! Квитки вже у продажу. Цілую, люблю 😘 Завжди ваша Могилевська Наташа!" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталія Могилевська, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Наталю Могилевську завалив букетами таємний залицяльник: "Люблю".

Нагадаємо, Наталя Могилевська зіткнулася з несправедливістю і попередила українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська з рожевим волоссям вразила змінами: як Барбі.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська розповіла про свою проблему: "Просто не можу дихати!"