Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", виступила в новому шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл".

Як відомо, в суботу, 6 березня, акторка в образі популярного артиста Олега Винника виконала його хіт "Вовчиця" на сцені нового проекту. Також у пілотному випуску виступав її коханий Олександр Еллерт. Автор-сценарист "Квартал 95" перевтілився в співачку Брітні Спірс і зміг ідеально спародіювати її культовий кліп на пісню "Toxic".

Так, на офіційній сторінці "Ліпсінк батл" в соцмережі Instagram опублікували круте відео, на якому показали, як відбувалося перевтілення Мішиної у Винника.

"Магія перевтілення Ксенії Мішиної у Олега Винника 😉 Як це відбувалося – дивись у нашому відео!" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Еллерт і Мішина змінили стать, а Різатдінова переплюнула епатажність Полякової: радикальні зміни українських зірок.

Нагадаємо, гімнастка Анна Різатдінова затьмарила Олю Полякову на "Ліпсінк батл": "Впізнали?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що Мішина з Еллертом в образі Брітні Спірс не врятували "Ліпсінк батл": "Багато вереску від Тіни".