У Хмельницькій області загорілася місцева лікарня: пожежникам вдалося ліквідувати загоряння за 18 хвилин.

Про подробиці події пише прес-служба ДСНС у Хмельницькій області.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 10 березня, в місті Шепетівка, Хмельницька область. О 15: 00 на гарячу лінію Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння даху хірургічного відділення місцевої лікарні. Після звістки і пожежі, співробітники лікарні приступили до негайної евакуації хворих.

На місце події прибуло 5 машин пожежо-рятувальної техніки. До моменту приїзду пожежників горіло близько 20 кв.м. покрівлі. Рятувальники допомогли персоналу вивести колег і пацієнтів лікарні: всього було евакуйовано 7 хворих і 16 співробітників лікарні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пожежникам вдалося оперативно впорається з вогнем, проте через сильне задимлення вони працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Локалізувати пожежу вдалося о 15:18, а повністю ліквідувати – о 16: 15. В ході події постраждалих немає. Причини пожежі встановлюють фахівці.

На місце події також прибув перший заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін, який подякував рятувальникам за швидку роботу та оцінив збитки для лікарні.

"Найближчим часом буде відновлена робота відділення. Потреби для переведення хворих нема, лікування пацієнтів забезпечено наявним ресурсом", - сказав Сергій Тюрін.

Нагадаємо, що у Києві автомобіль спалахнув, як сірник, рятувальники примчали за хвилини:"весняний кастрик".

Як повідомляв портал Знай.uа, фатальна аварія автобуса з українцями в Польщі: десятки постраждалих в реанімації, водій на допиті.

Також Знай.uа писав, що бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області врятували чоловіка з крижаної пастки.