Відомий російський хокеїст, колишній захисник "Авангарду" Ігор Хацей раптово помер у віці 48 років.

У ЗМІ з'явилася інформація, що під час тренування любителів, що проходила в Москві, спортсмен відіграв чергове тренування і повернувся на лавку запасних. Там Ігор втратив свідомість і вже не прийшов до тями.

У середу, 10 березня, трагічну новину підтвердили на офіційній сторінці омського "Авангарду" в соцмережі Twitter.

"Приносимо співчуття Євгену та рідним і близьким Ігоря", - йдеться в публікації.

Хацей був вихованцем Челябінського хокею і грав за місцеві "Трактор" і "Мечел", а також виступав за "Авангард", "Спартак", "Амур", ХК МВС і Мінську "Юність", завершивши кар'єру в 2007 році. У складі омичів спортсмен завоював бронзові медалі в 1996 році. Хацей працював дитячим тренером.

Його молодший брат Євген також грав за "Авангард" на позиції нападника, потім до 2020 року будучи генеральним менеджером і віце-президентом клубу, а син Арсеній теж є професійним гравцем і виступає у складі "Єрмака" у ВХЛ.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про трагічну смерть англійського футболіста клубу "Файлд" Люка Беннетта. Спортсмен загинув у віці 17 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, 8 березня на 74-му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Покори.

Також портал Знай.uа писав, що 23 лютого помер дворазовий чемпіон світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів (MotoGP) Фаусто Грезіні.