З міста Рівне прийшли дуже тривожні новини. Так, місцеві підлітки влаштували жорстку бійку на вулиці просто під стінами школи, в хід пішли не тільки кулаки, а й ноги. Хлопцям пощастило, що в конфлікт втрутився випадковий дорослий перехожий і розняв забіяк.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Типове Рівне" в мережі Facebook.

Бійка в Рівному, скріншот: Facebook
Бійка в Рівному, скріншот: Facebook

Зазначається, що подія трапилася біля школи №12 на вулиці Київській. На кадрах видно, як до двох б'ються хлопцям підходить третій, підстрибує і з усієї сили завдає удар ногою по одному з них.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Слідом за ним і четвертий учасник конфлікту починає штовхати ногою школяра. Інцидент знімав на камеру очевидець з іншого боку проїжджої частини дороги.

"Звідки стільки ненависті у дітей?", - підписано кадри в мережі.

Що стало причиною конфлікту, і чи потрібна медична допомога його учасникам - невідомо. Після публікація ролика в інтернеті на ситуацію звернули увагу в поліції.

"За результатами моніторингу мережі інтернет було виявлено відео бійки, і за даним фактом відомості внесені в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події", - заявила начальник відділу комунікації обласного управління Нацполіції Марія Юстицька.

Вона додала, що правоохоронці встановлюють всіх учасників бійки.

Раніше повідомляли, юна львів'янка осідлала хрест на кладовищі заради фото - "Всі там будемо".

Як повідомляв Знай.uа, українські вчителі перейшли межу в спілкуванні з дітьми: "худоба" та "свинота".

Знай.uа писав, в українському ліцеї персонал жорстоко побив підлітка: просто з уроків на операційний стіл.