Спокусливий Вовк на шоу "Маска", який так сподобався Олі Поляковій, змусив глядачів думати, що вони розгадали його таємницю.

Розважально-вокальне шоу "Маска", яке виходить щотижня, продовжує дивувати. Уже цієї суботи у новому восьмому випуску програми на сцену вийде зірковий гість в образі Вовка. А авторитетне журі у складі Андрія Данилка, Олі Полякової, Насті Коменських, Олега Винника і Дзідзьо знову намагатимуться вгадати, хто ж ховається під маскою такого елегантного і привабливого персонажа.

Невеликий уривок виступу Вовка показали у рекламному анонсі шоу. Образ виконано у стилі диско - вбрання Вовка вражає великою кількістю блискіток, а сам персонаж настільки рухливий, сексуальний і водночас досить елегантний, що змусив голосно відреагувати на свій виступ Олю Полякову.

На офіційній сторінці шоу в Instagram запропонували глядачам вгадати, кого приховує маска Вовка та поділитись своїми припущеннями.

Більшість глядачів написали в коментарях, що це скоріш за все співак Макс Барських, адже саме він володіє такою гнучкістю, і таким же голосом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" розкрила головну таємницю всіх дорослих

Як повідомляв портал Знай.ua, у шоу "Маска" розкрили особистість тендітної Троянди

Також Знай.ua писав, Могилевська блиснула оголеним торсом на шоу "Маска"