Оля Полякова похвалилася зачіскою з далеких 60-х.

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Супербілявка та "Королева ночі", активно веде свій профіль Instagram, в якому зібрала 2,5-мільйонну армію шанувальників.

Цього разу Супербілявка показала, як готується зніматися в рекламі.

Яскрава, весела та епатажна Оля Полякова не боїться експериментів ні в макіяжі, ні в зачісках, ні у стилі, і черговий раз це продемонструвала.

У своїх Insta Stories Полякова показала нову зачіску, яку їй спорудили на голові. Побачивши себе в дзеркалі, співачка вигукнула: "Боже!"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Боже! В кого це така бабетка?", - говорить Оля, розглядаючи себе.

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram

Оля Полякова, фото Instagram
Оля Полякова, фото Instagram

До слова, зачіска "бабетта"має свою цікаву історію. Вона стала популярною в 60-70 роках двадцятого сторіччя після виходу фільму "Бабетта йде на війну", головну роль в якому зіграла знаменита Бриджит Бордо.

Звідси і назва - "бабетта". Стиліст Жак Десанж придумав її спеціально для головної героїні. Це об'ємне начісування на голові у формі півсфери, що дозволяє досягти ефекту супер обсягу. Зробити її у класичному варіанті можна тільки маючи довге волосся.

Нагадаємо, Оля Полякова подражнила доньку Машу розкішним подарунком

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова показала 5 різних перевтілень

Також Знай.ua писав, Оля Полякова стала музою відомого дизайнера