Доктор Комаровський розповів, як поводитись майбутньому таткові під час вагітності дружини.

Відомий лікар-педіатр, письменник і телеведучий Євген Комаровський часто дає поради батькам щодо лікування та виховання дітей. Цього разу доктор Комаровський розповів чоловікам, що потрібно робити та як себе поводити, коли дружина вагітна.

Педіатр вирішив збільшувати відсоток розсудливих батьків та підготував цілий курс для сучасних татусів "Батьківство як бізнес проєкт", який стартує вже 15 березня.

А наразі доктор Комаровський назвав золоті правила майбутнього татка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

1. Поменше міркуйте з приводу того, кого вам більше хочеться – хлопчика чи дівчинку. Стать дитини визначається батьківським сперматозоїдом, тому, в разі чого, нема чого на дзеркало нарікати...

Не треба засмучуватися в зв’язку з тим, що вам стали приділяти менше уваги – буде й не таке, коли ви по факту станете татом.

2. Поцікавтеся побутом – відвідавши магазин чи викрутивши білизну, ви ніяк не втратите своєї чоловічої гідності.

Знайдіть час, щоб спокійно обговорити ваші спільні дії – де буде стояти ліжечко, що і коли треба купити, що робити, поки дружина буде знаходитися в пологовому будинку.

3. Не купуйте їй всяку смакоту, не рекомендовану до вживання. Буде дуже розумно й благородно, якщо ви не будете при дружині їсти те, чого їй не можна, але хочеться.

Не заохочуєте просто лінощі дружини (диван, телевізор). Краще влаштуйте з нею прогулянку на свіжому повітрі.

4. Порівнюйте свій сексуальний запал з реакціями дружини та не ображайтеся, якщо ваші бажання не співпадають. Пам’ятайте, що вагітна жінка менше схильна прощати в порівнянні з просто жінкою.

Курити в квартирі зовсім не обов’язково.

5. Якщо уві сні ви маєте звичку крутитися і при цьому ще й смикати ногами, то бажано останні тижні вагітності поспати окремо.

Не забувайте: вагітність, в решті решт, триває усього дев’ять місяців.
Наприклад, чоловік слонихи - слон, змушений терпіти аж 22 місяці!

Нагадаємо, Комаровський пояснив, чи можна мамі з коронавірусом годувати грудьми

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський пояснив, чому не потрібно боятися протягу

Також Знай.ua писав, Доктор Комаровський назвав приховану небезпеку вакцинованих