Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно 36-річна знаменитість, якій приписують роман з молдавським артистом Даном Баланом, розмістила на своїй сторінці свіже відео з бекстейджу її нового кліпу на пісню "Скандал".

У кадрі можна побачити, як Кароль готується до зйомок у своїй гримерці, а також репетирує круті танцювальні рухи. Варто зазначити, що за місяць кліп вже встиг набрати на YouTube більше 8 мільйонів переглядів.

"Подивимося разом другий backstage з кліпу? Який момент сподобався найбільше?" - поцікавилася у шанувальників Тіна.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Вау! 🔥🔥🔥 ", "Прекрасно 🔥", "Хтось нам вже обіцяв закулісся Тіни Кароль 😏😹💜", "Ми чекали на закулісся Тіни Кароль від одного молдавського кота", "Ви така багатогранна жінка! Ви шалено талановита. Успіхів вам і нових вершин 👍", - написали коментатори.

    Раніше ми писали про те, що тренери "Голосу країни" вже набрали команди: найкращі виступи останніх прослуховувань.

    Нагадаємо, Тіна Кароль вже у всю готує учасників "Голосу країни" до боїв: "Вражає".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль несподівано підтримала ініціативу Національної поліції: "Я поруч".

    Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.