Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 39-річна дружина співака Арсена Мірзояна опублікувала в своїх Insta Stories цікавий знімок, на якому з'явилася в компанії радіоведучого і учасника реаліті-шоу "Холостячка" Андрія Рибака.

Так, Антоніна стала запрошеною гостею в ефір "Російського радіо", який на постійній основі веде Андрій. На опублікованій фотографії хлопці збентежено посміхаються, а виконавиця тримає в руках красивий букет жовтих тюльпанів.

Примітно, що Арсен Мірзоян на фотографії з невідомої причини відсутній. Можливо його дружина прийшла на радіо одна.

Антоніна Матвієнко та Андрій Рибак, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками: "50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом пів століття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар, фото з Instagram
Ніна Матвієнко та Петро Гончар, фото з Instagram

Нагадаємо, Тоня Матвієнко похвалилася, чим її балує Арсен Мірзоян: такому зрадіє кожна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня і Ніна Матвієнко пояснили, чого не вистачає сучасним жінкам: "Розраховувати лише на себе".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.