Королева звернеться до принца Гаррі для мирних переговорів, Її Величність візьме на себе особисту відповідальність за наслідки інтерв'ю, повідомляє Daily Mail.

Королева повинна протягнути особисту оливкову гілку Гаррі і Меган, оскільки вона бере на себе відповідальність за наслідки їх гучного телевізійного інтерв'ю. При цьому вона заборонила своїм підданим давати коментарі.

Королева Єлизавета II зв'яжеться з онуком і його дружиною в Каліфорнії. Очікується, що в найближчі дні вони будуть говорити по телефону.

Хоча Гаррі і Меган були поінформовані про заяву Букінгемського палацу з цього питання до його публікації, це було зроблено через офіційних осіб. але королева вважає, що зараз час для більш особистого підходу.

Принц Гаррі та Меган Маркл, скрін з відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скрін з відео

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Рішучість 94-річного монарха перехопити ініціативу вважається розумною. Інші члени сім'ї, особливо принц Уельський і герцог Кембриджський, були глибоко засмучені тим, як на них напала пара.

Гаррі сказав, що відчував себе розчарованим своїм батьком, який, як він стверджував, відмовлявся приймати його дзвінки протягом усього його роману з Меган, і визнав, що між ним і його братом все ще існує величезна прірва.

Він також звинуватив неназваного члена своєї сім'ї в расизмі і сказав, що відсутність підтримки, яку він і його дружина отримували від інших членів королівської сім'ї, стояло за їх рішенням покинути Великобританію.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Вільям також, ймовірно, буде захищати свою дружину Кейт, яку Меган звинуватила в тому, що вона змусила її плакати під час примірки сукні подружки нареченої перед королівським весіллям.

Однак і Гаррі, і Меган намагалися захистити своїх дідуся і бабусю від критики, коли герцогиня говорила, наскільки "чудовою" і щедрою була королева, і хвалилася тим, що могла подзвонити їй, не розмовляючи з офіційними особами.

Гаррі також наполягав, що він не" приголомшив " її своїм рішенням піти від королівських обов'язків, оскільки він занадто поважає королеву.

Принц Гаррі окремо підкреслив Опре, що неназваний член сім'ї, який висловлював стурбованість тим, наскільки буде "темношкірим" їх дитина, не був ні бабусею, ні його дідусем.

Придворні тепер сподіваються і вірять, що підхід королеви допоможе "детоксифікувати" таку нестабільну ситуацію.

"Важко недооцінити, наскільки всі вражені тим, що трапилося. Людей буквально хитає те, що сталося, і деяким співробітникам дуже хотілося б публічно спростувати деякі слова з того, що про них говорилося. Але королева пішла дуже виважено і розумно. Вона показує приклад. Це її справа і її сім'ї", - сказало джерело Daily Mail.

Раніше ми повідомляли, Єлизавета II звернулася до світу після скандального інтерв'ю Меган Маркл.

Як повідомляв "Знай.uа", королівська сім'я відреагувала на інтерв'ю Меган Маркл.

Також "Знай.uа" писав, що принц Вільям став на захист королівської сім'ї після заяв Гаррі і Меган.