У російському Томську 7-річний хлопчик пережив клінічну сметь і впав у кому після того, як його було притиснуто автоматичними воротами.

Про інцидент повідомляє російське видання "Аргументы и факты". Тако у мережі роповсюджується відео з камер спостереження, які й зафіксували ці сумні події.

Як розповідають ЗМІ, дитину вдалося витягти з воріт ще до прибуття рятувальників, але хлопчик вже не дихав. Медикам вдалося реанімувати 7-річного пацієнта, але зараз він досі дихає за дорогою апарата штучної вентиляції легень.

"Далі хлопчика з травмами доставили в ЛШМД-2", - стверджують рятувальники.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Журналістам вдалося отримати більше інформації у лікарняному закладі

"Дитина перебуває в реанімаційному відділенні у вкрай важкому стані, підключений до апарату штучної вентиляції легенів ... Дитина знаходилася в стані клінічної смерті, їй було проведено весь комплекс реанімаційних заходів, включаючи непрямий масаж серця, штучну вентиляцію легенів", - розповідає головний лікар станції швидкої медичної допомоги Микола Родіонов.

Представники місцевої влади також відзвітували, що російський "Госжилнадзор" перевірить житлово-будівельний кооператив "Терем", який управляє будинком на Єлізарова, 70 і на балансі якого й мають знаходитися фатальні ворота, оскільки він зобов'язаний стежити за майном і його безпекою.

Нагадаємо, що у Києві автомобіль спалахнув, як сірник, рятувальники примчали за хвилини:"весняний кастрик".

Також Знай.uа писав, що бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області врятували чоловіка з крижаної пастки.