У французькому місті Мец поліція затримала озброєного ножем підлітка, який погрожував вбити вчителя. За попередніми даними, версія про теракт спростовується.

Про інцидент повідомляє французький телеканал BFMTV.

Згідно з інформацією телевізійників, молодого чоловіка, озброєного ножем, було заарештовано вранці в п'ятницю о 10:20 в коледжі Філіпа де Віньйоля, що у місті Мец (Мозель). На даний момент він перебуває під вартою в місцевому відділку поліції.

Коледж Філіпа де Віньйоля у місті Мец, фото metz.fr
Коледж Філіпа де Віньйоля у місті Мец, фото metz.fr

Підліток за кілька хвилин до того, близько 10 години ранку, зателефонував на номер Саму (17-го числа), заявивши, "що він хоче вбити вчителя". Поліція приїхала на місце, а потім заарештувала його.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даними судового джерела BFMTV, будь-який терористичний чи релігійний аспект цього акту може бути виключений — це була скоріше "освітня суперечка", про деталі якої не повідомляється.

Раніше ми повідомляли, залишаємо десять, українці придумали як навести порядок у школах і заспокоїти вчителів.

Як повідомляв "Знай.uа", у дитячому садку дитину принизили і надіслали батькам фото.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві звільнений вчитель поскаржився на кричущу несправедливість.