Поки триває Масляна, саме час спробувати приготувати найкращі, найшвидші та найапетитніші млинці, рецептів яких є безліч. Масляну зазвичай відзначають в останній тиждень перед Великоднім постом і цьогоріч вона припадає на 8-14 березня.

Рецептом швидких млинців поділився телеграм-канал "Щоденник дачника, Сад і город". Із зазначеної кількості продуктів виходить орієнтовно вісім порцій смачних млинців до свята.

Інгредієнти:

  • мука пшенична - 7 столових ложок;
  • молоко - 2,5 склянки;
  • яйця - 2 штуки;
  • олія рослинна - 2-3 столові ложки;
  • цукор - 1 столова ложка;
  • сіль - 1/3 чайної ложечки.

Млинці, кадр з відео
Млинці, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Спершу яйця збийте з цукром і сіллю. Тепер влийте молоко та всипте муку. Ретельно перемішайте. Додайте рослинну олію та ще раз добре перемішайте.

Випікайте млинці на розігрітій сковорідці, змащеній рослинною олією. Подавайте млинці до столу гарячими з маслом, сметаною або ікрою на свій смак.

Млинці, instagram.com/foody.magic
Млинці, instagram.com/foody.magic

Нагадаємо, Масляна у 2021 році: головні заборони і прикмети свята. У цей день випікали млинці, спалювали опудало і готувалися до зустрічі весни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращі рецепти млинців на Масляну: класичні, сирні і на кефірі. Цьогоріч з 8 по 14 березня українці відзначатимуть Масляну — одне з найяскравіших і найсмачніших свят.

Також "Знай.ua" писав, гречані млинці "Боярські": справді королівський рецепт на Масляну. Цьогоріч Масляна припадає на період з 1 по 14 березня