У цьому сезоні навчання в Школі леді реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) триватиме дев'ять тижнів. У другому випуску дівчат теж було дев'ять. Тому учасниці подумали, що саме в такій кількості вони потраплять на проект. Але не тут-то було.

"Після ночівлі в психлікарні ми вийшли на вулицю Шукати підказку від педагогів, - розповідає Ірина # Бакуля Бакуліна . - Ходили навколо будівлі. Згодом почули крик про допомогу. Думали, що нам здалося, але ні. Звідкись звучало:"Подруги, допоможіть".

Учасниць чекала перевірка їх моральних якостей.

"Для нас було важливо зрозуміти, наскільки Дівчата можуть допомагати іншим, – каже директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Ситуація з невідомою в ямі спрямована саме на це".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Благала про допомогу нова учасниця реаліті, яка стояла в чотириметровій ямі. Знайомтеся-Саша #Зіта Панова. Дитинство дівчини пройшло в бідності. Вночі в ліжку вона знаходила клопів, а з підвалу в квартиру забігали щури. На перші зароблені в 14 років гроші вони з сестрою зробили ремонт. До проекту Саша заробляла махінаціями. Продавала на сайтах неіснуючі товари і будинки, обманювала клієнтів в кафе, де працювала.

"Я ніколи ні в кого не прошу про допомогу, – зізнається Саша. - Тому було справжнім випробуванням попросити дівчат, щоб вони витягли мене з ями. Але я розуміла, що поодинці цього не зроблю".

Раніше ми повідомляли, учасниці "Від пацанки до панянки" ледь пройшли процедуру знайомства.

Як повідомляв "Знай.uа", "Пацанки" влаштували самосуд і злили учасницю в перший же день.

Також "Знай.uа" писав, що "Від пацанки до панянки" покинула перша учасниця, хто не зміг відмовитися від минулого життя.