Організатор туру № 6992км волонтер Юрій Тира на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook продовжує ділитися фотографіями із зірковими гостями, які наважуються побувати в Донецьку і Луганську, щоб зустрітися з українськими прикордонниками.

Зовсім недавно стало відомо, що цього разу на схід вирушили артисти Студії "Квартал 95". Вони побували спочатку в Луганській області, а зараз, виходячи з підпису до нової публікації, вони в Донецьку.

"Квартал 95" на Донбасі, фото: Facebook
"Квартал 95" на Донбасі, фото: Facebook

На передову вирушили Євген Кошовий, Юрій Карпов, Олександр Пікалов, Міка Фаталов, Степан Казанін, Юрій Ткач, Юрій Великий і Володимир Мартинець.

До цього учасниками "Військового туру" виступало зіркове подружжя Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Вони влаштували вже безліч концертів і з зятя Ніни Матвієнко все і почалося. Також до прикордонників приїжджала Злата Огневич.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Квартал 95" на Донбасі, фото: Facebook
"Квартал 95" на Донбасі, фото: Facebook

На одному зі знімків Степан Казанін сидить з гітарою в руках за столом разом з Юрієм Великим і Євгеном Кошовим. Ззаду них видніється напис"Донецький прикордонний загін".

Хештег # 6992км знаходиться в трійці лідерів топа найпопулярніших хештегів України.

Нагадаємо, Злата Огневич вирушила у "військовий тур" на Донбас: провела парашутистів до вертольота.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач і Євген Кошовий з "Кварталу 95" проміняли теплий будинок на берці та посмішки героїв на Сході

Знай.ua писав, "Квартал 95" рвонув на Луганщину підтримати Захисників України: "Неможливого не буває"