Учасниця п'ятого сезону реаліті під назвою "Від пацанки до панянки" на "Новому каналі" є представницями покоління Z. тому директор "Школи леді" поділилася, як штучний інтелект допомагає тримати дівчат під контролем.

Всі вони народилися в 2000-х роках, тому не можуть уявити своє життя без гаджетів. При цьому Дівчата можуть не ходити в бібліотеку, спокійно "загугливши" будь-яке питання. Кожній з них набагато цікавіше читати публікації в соціальних мережах, а не книгу, тому педагоги "Школи леді" вирішили бути в тренді, впровадивши в навчальний процес штучний інтелект.

"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"
"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"

"Глядачі Нового каналу вже познайомилися з нашою помічницею. Це Аріна, штучний інтелект, яка буде спостерігати за дівчатами 24/7. А потім нам розповідати, що учудили наші підопічні. Так ми будемо знати, хто курив у туалеті, хто кого побив", – повідомляє директор "Школи леді" Тетяна Мокріді.

І незважаючи на те, що Аріна є неоднозначною дамою, робот може легко довести до сказу учасниць з психічною нестабільністю при відсутності власних емоцій. Вона неабияк налякала дівчат в кінці другого епізоду, адже стала червоного кольору і почала дуже голосно кричати: "небезпека наближається". Про це розповіла Валерія # Чича Ткаченко

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Голос у неї, як пінопластом по склу. Навіть у мене від нього мурахи по шкірі. Зате Аріна - всевидюче око. Єдине, за що я хвилююся, щоб її не глюконуло від нецензурщини наших пацанок. Тому що, наприклад, як Віка #Снежа Топчай спілкується - понад 600 ненормативних слів на день", - додала Тетяна.

"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"
"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"

Стало відомо, що на територію "Школи леді" проник стороння людина, про це штучний інтелект і намагався розповісти учасницям проекту. Директриса також розповіла, хто з дівчат відмовився від участі в проекті і не надів форму. Учениць у новому сезоні не виганяють, а відпускають за власним бажанням. На це зважилася блогерка Аліна # Луівіттон Летко .

"Дівчина не змогла відмовитися від своїх речей в обмін на форму. Одяг для неї виявилася дорожче змін, тому вона не потрапила в Школу леді. Аліна - інстаблогерша і брендоманка. Дівчина здатна віддати останні гроші за речі, які їй подобаються. Це перетворюється на якийсь спорт і може призвести до безглуздого накопичення", - зазначає Тетяна Мокріді.

Вона також додала, що Аліна дівчина досить розумна, і вона сама здатна досягти будь-яких вершин, якщо тільки захоче цього. І попередні можливості були втрачені через лінощі, мотивації і відсутності цілей. Як каже колишня учасниця проекту, вона подолає свою залежність самостійно.

"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"
"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"

"Я легко відпустила дівчину. Тому що її проблеми в порівнянні з іншими-квіточки. Крім цього, Аліна сама говорила, що іншим дівчатам допомога потрібна більше, ніж їй. Бажаю дівчині знайти свою улюблену справу і бути щасливою". - підсумувала Тетяна.

Нагадаємо, "Пацанки" влаштували самосуд і злили учасницю в перший же день: "Постійно тупить"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця ТМПУ Анна Сулима похвалилася інтимним тату нижче пояса: "Смачний"

Знай.ua писав, "Від пацанки до панянки" покинула перша учасниця: хто не зміг відмовитися від минулого життя