В одній з українських шкіл батьки зіштовхнулися з несподіваною ситуацією: їм погрожують проблемами з поліцією у випадку неповідомлення адміністрації навчального закладу про відсутність дитини.

Про це написала сама мама дитини у фейсбук-групі "Шкільні питання".

Як розповіла жінка, її дитина зі школи принесла роздруковане повідомлення, у якому, серед іншого, зазначалося таке: "У разі невиконання батьківських обов'язків причину відсутності Ваших дітей буде з'ясовувати начальник СВГ ... РУП майор поліції ...".

"Перше квітня звісно близько, але мені і моїй дитині зовсім не смішно. Передали з школи, сказали, щоб батьки підписались і на ранок показали з підписами. Я відмовилась, сказала, що якщо будуть якісь питання хай телефонують мені. Дитина мене дуже просила підписатись, бо на неї в школі будуть кричати, я їй сказала не видумуй, за таке не кричать, бо такі питання спочатку вирішують з батьками. Результат, прийшла зі школи з сльозами на очах, каже більше туди не піду, на мене кричали, коли я сказала, що подзвоніть моїй мамі, класний керівник відповіла, що вона що міністр, щоб я їй телефонувала. Саме цікаве, що той офіцер який там вказаний не давав згоди і нічого не знав про те, що його кудись вписали. Зверніть увагу, що взагалі відсутня інформація про виконавця та заклад який це дав. Що далі ....?" — прокоментувала ситуація мама.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як надалі розвиватиметься ця історія залишається невідомим — батьки вирішили відкласти "розбірки" зі школою до наступного тижня, аби не псувати дитині вихідні.

Раніше повідомляли, керівництво школи нацькувало дітей на дівчинку за те, що відповіла на образи вчительки.

Як повідомляв Знай.uа, українським школяркам запропонували надіти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?".

Знай.uа писав, батьків змусили ремонтувати стару каналізацію в школі, піднявся бунт: "Сморід жахливий".