16-річна сирота померла після того, як в одному з дитячих будинків, розташованих на заході Москви, вкрала з кухні млинці, які призначалися для інших дітей. Дівчинка вдавилася і померла на масляному тижні.

Надзвичайна подія виникла в четвер, 11 березня. Цей день в народі ще прийнято називати "Розгуляй" під час святкування.

Масляна, скріншот: Youtube
Масляна, скріншот: Youtube

Вихованка притулку страждала глибокою розумовою відсталістю та іншими серйозними діагнозами. У підсумку дівчина пробралася в роздавальну кімнату, після чого почала їсти млинці. Відомо, що вона не могла пережовувати їжу через хворобу, тому їй давали тільки протерту їжу.

16-річна юнак вдавилася вкраденими млинцями в поспіху, її принесли в медпункт, і почали чекати "швидку допомогу", проте приїхали на виклик медики не зуміли врятувати дівчинку.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Подібний випадок відбувається в минулому році з мешканкою Москви. Вона брала участь у конкурсі з поїдання тістечок і померла. Дівчина намагалася прожувати кілька тістечок, проте не зуміла і вдавилася.

Масляна, скріншот: Youtube
Масляна, скріншот: Youtube

Нагадаємо, в центрі Харкова роздадуть 2 тисячі млинців на Масляну: готуйте сметану. Там збираються провести зиму, і нарешті зустріти весну. Місцеві жителі зможуть розважитися на конкурсах, заспівати пісні, а також поласувати млинцями.

Як повідомляв "Знай.ua", смачні солодкі млинці з дірочками від Руслана Сенічкіна: з цим рецептом Масляна точно вдасться

Знай.ua писав, гречані млинці "Боярські": воістину королівський рецепт на Масляну