Анна Заворотнюк постала в чорному вбранні та поділилася з шанувальниками роздумами про сприйняття людини.

Донька відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна активно веде свій Instagram, де ділиться зі своїми підписниками цікавими відео, яскравими фото, та роздумами про життя.

Цього разу Анна Заворотнюк розмістила в Instagram фото, на якому постала в чорному вбранні та у чорному капелюсі з довгою бахромою, яка приховувала обличчя.

Анна поділилась з шанувальниками роздумами про те, як часто люди судять про особистість за її фото та відео, а пізніше виявляється, що враження від зовнішнього вигляду були оманливими.

"Не забуваємо, що проводжають завжди за розумом", - нагадала Анна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

25-річна дочка Анастасії Заворотнюк Анна взяла від мами все найкраще - вона така ж красива і розумна. І її пости в соцмережі є підтвердженням цього.

Зараз Анна живе в Москві, але не так давно її дім був Нью-Йорк. Саме там, у найбільшому американському місті вона вчилася в університеті, зустріла коханого, працювала продюсером, і не планувала повертатися до Росії. Проте хвороба Анастасії Заворотнюк змінила плани молодої дівчини. Анна прилетіла в РФ, щоб доглядати за мамою.

Повернувшись, Анна зайнялася акторською кар'єрою та пробує себе у ролі телеведучої. У своєму Instagram Анна часто ділиться з підписниками переживаннями, історіями з особистого життя, викладає фото.

Нагадаємо, Анна Заворотнюк вийшла в світ в образі квіточки

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Заворотнюк розкрила невідомі факти про себе

Також Знай.ua писав, Анна Заворотнюк у весняному образі перетворилася на "Мою прекрасну няню"