Зеленський заручився підтримкою Австрії і зробив заяву щодо Криму

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що запросив президента Австрії Александра Ван дер Беллена приєднатися до саміту Кримської платформи.

Кабмін виділив 2 млн на сервіс для делегацій і троянди з Еквадору

Не встигли вщухнути обговорення "золотого марафету" Міністерства закордонних справ, на який днями було виділено 7 млн грн, як з'явився ще один привід для спорів. Попри третю хвилю пандемії, що вже охопила кілька областей України, профільний департамент Кабміну робить досить дивні на фоні епідеміологічної ситуації в країні замовлення. На квіткові "запаси", нагрудні знаки і послуги з прийому іноземних делегацій підуть мільйони.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Зміна правил розмитнення євроблях: українці вигадали вигідний спосіб

Українці звернулися з проханням до президента Володимира Зеленського стосовно впровадження можливості розмитнення автомобілів на виплат. Автор петиції звернувся до глави держави з проханням зробити можливим розмитнення автомобілів привезених з ЄС та інших країн у безвідсоткову розстрочку строком до 1 року.

Євробляхи, кадр з відео
Євробляхи, кадр з відео

За пропуск школи змушують звітувати перед "майором": українських батьків залякують поліцією

В одній з українських шкіл батьки зіштовхнулися з несподіваною ситуацією: їм погрожують проблемами з поліцією у випадку неповідомлення адміністрації навчального закладу про відсутність дитини.

За пропуск школи батьків змушують звітувати перед поліцією
За пропуск школи батьків змушують звітувати перед поліцією

На Львівщині замерзають лелеки: лютий березень обламав крила

У Самборі, що на Львівщині на полігоні твердих побутових відходів поселились близько 200 лелек. Зараз комунальники підприємства підгодовують птахів хлібом та не дають їм згинути від голодної смерті.
Зазвичай лелеки своїм прильотом з теплих країв віщують теплу весну. Але цього разу птахам не пощастило – погода змінилась не на їхню користь.

Лелеки, фото "Leopolis.news"
Лелеки, фото "Leopolis.news"