Місяць тому бодібілдер Юрій Толочко з Казахстану оголосив, що розлучився зі своєю дружиною-лялькою Марго після декількох місяців шлюбу. Тепер чоловік вирішив обзавестися цілим гаремом з секс-ляльок і його нова дружина Лола має тіло гумової курки.

У своєму Instagram, який орієнтований на англомовних користувачів, блогер показав постільне відео зі своєю лялькою. У дивному відео чоловік обіймав Лолу і причісував її волосся.

Юрій вважає, що вона квір, тобто ще не визначилася зі своєю сексуальною ідентичністю. У Лоли голова дівчини, а тіло стилізоване під курку. Крім того, у секс-ляльки є як чоловічі, так і жіночі статеві органи.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підписники навіть часом дивуються, чи правда це або ж Толочко таким чином приваблює нових фанатів.

"Я не знаю, ви серйозно або жартуєте", "Ваша дружина щасливиця", – пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, дівчина видалила ребра і перекроїла обличчя за $187 тисяч – ось як тепер вона виглядає.

Як повідомляв портал Знай.uа, дівчина перетворила себе в ляльку Барбі - за $150 тисяч переробила все тіло від чола до ребер.

Також портал Знай.uа писав, як красуня-інженер проміняла науку на гарячу "оголення": тисячі доларів, щоб стати живою лялькою.