Через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 у Південній Кореї футбольні матчі проходять без глядачів. Цим скористався футбольний клуб "Сеул", надавши вільні місця виробнику товарів для дорослих Dalcom. Ті мали заповнити трибуни манекенами, але на ситуації відобразилася спеціалізація компанії - таким чином місце вболівальників зайняли ляльки для сексу, що викликало невдоволення громадськості.

Секс-ляльки на футбольному матчі, фото Twitter
Секс-ляльки на футбольному матчі, фото Twitter

Про інцидент пише на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter футбольний експерт Девон Ровкліфф, який спеціалізується на футбольному житті Кореї.

На трибунах були поміщені 30 манекенів, серед яких 25 - жіночі, а деякі іграшки навіть "тримали" знаки з рекламою порносайтів.

Клуб вже приніс свої вибачення і всю відповідальність переклав на компанію-виробника. Ті ж у свою чергу звинувачують сам клуб у ситуації, яка склалася.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Румунська футбольна зірка зробив неочікуване зізнання - "Я наполовину українець".

Також Знай.ua писав, "Майстер дворового футболу", - гравець "Динамо" Шапаренко зізнався, кого б узяв до себе в команду.