Популярний український виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 390 тисяч осіб.

Однак зараз дівчина заговорила про те, що у неї є мрія. Олена зазначила, що бажає миру, в якому будуть відсутні думки про колір шкіри людини. Вона не хоче, щоб співвідносили твій зовнішній вигляд до характеру.

Alyona Alyona, фото Instagram
Alyona Alyona, фото Instagram

"Світ, в якому кожен з нас зрозуміє, що всі люди створені різними, але рівними. Світ, в якому панує любов. Світ, який потребує краси... Але чи готові ми це приймати? Сучасні реалії доводять, більшість людей намагається обходити теми, які не вписуються в поняття "прекрасного". Засоби масової інформації готові підтримати епатажну фотографію в нижній білизні, але будуть обходити актуальну тему не стандартизованої краси", - написала вона в публікації.

Виконавиця зазначила, що це стосується тієї краси, яку ми не бачимо на телеекранах. І справа, за її словами, полягає не тільки в рейтингах або рекламних конверсіях. Все полягає в запитах, що формуються аудиторією. Тому людям необхідно вчитися приймати один одного і самих себе. І лише тоді можна буде привнести в цей світ більше любові і краси, які заслуговує кожен з нас.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Alyona Alyona, скріншот: Instagram
Alyona Alyona, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Джамала стала репершою і перейшла на спортивні костюми: у Alyona Alyona потужний конкурент

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona не посоромилася роздягнутися в жіночий день: "Світ потребує краси"

Знай.ua писав, Alyona Alyona похвалилася пишними формами перед Зібровим і Емінемом: "Чисто вогонь"