Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

12 березня 38-річна зірка стала гостею російського шоу "Вечірній Ургант", в якому звернулася до своєї матері. У цей день Наталія Василівна та її сестра відзначають день народження. Лобода не могла пропустити цю подію і привітала маму зі святом.

"Моя Мамулечка, наша дорога, кохана дівчинка 👧, я вітаю тебе!! Ти - найдобрішої душі людина!!! Легка, весела, оптимістична, завжди, в першу чергу, думаєш про всіх навколо. Настав час думати про себе!! Бережи себе будь ласка для нас!!! Ми тебе дуже любимо і хочемо, щоб ти жила довго і щасливо! Твоя сім'я ❤️", - написала Світлана.

Також у програмі співачка зізналася, що в 17 років пофарбувала волосся в зелений колір і приходила додому в нетверезому стані.

"Раз було... Мама тягала мене за волосся", - пригадала Лобода.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що 5 березня виконавиця презентувала свій новий сингл під назвою "Рідний", яким інтригувала фанатів довгий час, а також кліп на пісню. Так, композиція вже доступна на всіх музичних майданчиках.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода показала всім, як розважається на білих простирадлах: "П'ятниця вечір".

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента Об'єднаних Арабських Емірат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.