Світлана Лобода не перестає хвалитись своїм новим кліпом, постійно нагадуючи про нього.

Зірка російської естради Світлана Лобода нещодавно порадувала шанувальників своєю новою роботою - співачка представила відеокліп на пісню "Рідний".

Це сумна і щемлива історія про кохання, спомин про яке не відпускає героїню, хоча той самий "рідний і єдиний" уже належить іншій. Та попри давнє розставання колишні закохані продовжують любити один одного.

Колишніх у відео зіграли російські актори Анна Чіповська і Юрій Борисов. Сама Свєта теж з'являється в кадрі, але в ролі спостерігача-оповідача.

Кліп Лободи подивилися понад 3 мільйони разів, він досі знаходиться на першому місці в "Трендах" Yourube. І співачка ніяк не нахвалиться цим, постійно нагадуючи про свою нову роботу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цього разу Лобода поділилась в Instagram фото, на якому постала повністю у всьому чорному - шкіряному костюмі, сорочці, черевиках на окулярах. Світлана сидить у ванні в оточенні квітів, дивлячись на екран смартфона.

"Як у тебе справи?", - підписала фото співачка словами зі свого нового хіта.

Нагадаємо, Лобода зізналася, що "Родной" приніс в її життя любов і почуття

Як повідомляв портал Знай.ua, розхристана Лобода вийшла на сніг, заінтригувавши шанувальників анонсом нового кліпу

Також Знай.ua писав, Світлана Лобода дала таємний концерт у Києві