Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до городян, в якому розповів про успішні засідання РНБО, санкції проти певних особистостей і відновлення справедливості в державі.

Глава держави зазначив, що відновлення справедливості в Україні було однією з його ключових обіцянок. І при цьому його команда почала цього трохи раніше, ніж у приказці: "Обіцяного три роки чекають". Володимир Зеленський підтримав санкції з боку Сполучених Штатів Америки проти українського олігарха Ігоря Коломойського.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

"Перш за все, ми припинили спроби розколоти Україну пропагандою і дезінформацією. Другого лютого 21-го року була заблокована діяльність осіб, які вважали нормою вести бізнес на тимчасово окупованих територіях України... Про санкції Сполучених Штатів Америки щодо колишніх власників Приватбанку - ми підтримуємо це рішення. Ми чітко бачимо різницю між поняттями великий бізнес і олігархічний клас. А ось прізвища тут не мають ніякої різниці - це Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ або будь - який інший", - говорить Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що те, що відбувається зараз називається "Україна дає здачі".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський заручився підтримкою Австрії і зробив заяву щодо Криму: "Прискорити повернення"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський незвично привітав українок з 8 березня: "Дорогі матусі, дочки, дружини..."

Знай.ua писав, Зеленський погодився віддати місце прем'єр-міністра Комарову зі " Світу навиворіт": "Все, по руках"