Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram нову публікацію, в якій показав, як приготувати смачні курячі крильця з барбекю.

"Курячі крильця барбекю із он д‘юті тудей. Буде настільки інкредібл, шо ви не зможете себе стримувати. Адже крильця за моїм рецептом такі охрінезні, що їх можна їсти лише непристойно. Не блокувати звіря всередині себе. От прямо вгризатися й бруднити пальці та обличчя. В кінці ви, правда, будете більше схожими на героїв хорорів. Але кого те хвилює. Діяти складно не треба. Навіть соус барбекю - це ізі. П'ять інгредієнтів, і ви володарі цього світу.

Шо робити. Берете крильця, змащуєте олією, солите та запікаєте. Після того, як крильця запеклися, викладаємо їх на пательню, додаємо трохи темного пива, чорнослив (для копченого смаку), соєвий соус, декілька ложок кетчупу, трохи меду, змішуємо та тримаємо на повільному вогні, доки соус не загусне. Потім їмо та божеволіємо від насиченого копчено-хмільного смаку та ніжного м'яса. Цьом", - написав Клопотенко.

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан: "Зараз навчу вас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко приготував млинці з оригінальними начинками: "Яйця фігачте об лоба".

Також портал Знай.uа писав, що приготувати на вечерю: Клопотенко показав спагетті з мітболами в томатному соусі.