На сторінці Національної поліції України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація зі співчуттями через смерть поліцейського з Донецької області.
Повідомляється, що він трагічно загинув при виконанні службових обов'язків в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронцем виявився працівник сектору реагування патрульної поліції Костянтин Колесніков.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

Ця важка подія сталася 12 березня, близько 16:00 неподалік Лиману.

"Перебуваючи на службі, поліцейський на автомобілі повертався до Слов'янська. Побачивши перед собою авто, яке виїхало на зустрічну смугу, Костянтин Колесніков намагався уникнути зіткнення, але аварії уникнути не вдалося. Поліцейський загинув на місці. Водій іншого авто не постраждав. 30-річний капітан поліції відділу поліції №4 (Слов'янськ) Краматорського районного управління поліції присвятив службі в органах внутрішніх справ дев'ять років життя. Поруч з нами ніс службу принциповий поліцейський, вимогливий як до себе, так і до інших", - йдеться в публікації.

Відомо, що Костянтин переселенець, адже залишився вірним присязі і в 2014 році виїхав з тимчасово окупованого Донецька. Колесніков також брав участь у бойових діях на Донбасі, і пройшов Дебальцеве. У поліцейського залишився восьмирічний син.

Національна поліція України, скріншот: Facebook
Національна поліція України, скріншот: Facebook

Нагадаємо, молодого українського поліцейського знайшли повішеним, присутні загадкові деталі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", київські копи похвалилися новим елітним Porsche: "Мало пріусів розбитих"

Знай.ua писав, Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України: "Тебе хейтят?"