Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця нагадала своїм фанатам про свою майбутню колекцію і розповіла про найближчі плани. Каменських постала в своєму худі розміру oversize, проте крім нього можна помітити коротенькі сірі "велосипедки", яких не видно під кофтою розміру oversize, тому і здається, ніби під низом нічого немає.

"З найближчих планів : надіти улюблене худі з моєї майбутньої колекції Grls Rule і піти рулити світом! 🔥 🤟 Дівчатка, а як ви проведете цю суботу?", - написала вона у підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Буду в суботу в своём магазині одягу❤️", "Дівич-вечір з мамою, потім з подругами кафе кави, прогулянка біля моря😍", "Займатися домашньою роботою", "Я звичайно не дівчинка, але це... Рулити світом тут какбе чергу, але якщо що, то я скажу що ти за мною займала))", "Вчора ми одружилися. Був яскравий і насичений день, тому сьогодні ми буде тільки лежати і насолоджуватися тим, що ми тепер чоловік і дружина!!!! Хлопці, це так круто!!! 🤟", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, у Потапа з'явилася нова дівчинка, Настя Каменських відпочиває: "Мені не важливо"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських перетворилася на мохнатика: "На вихідних можна розслабитися"

Знай.ua писав, Каменських розкрила їх з Винником пікантний секрет у "Масці": "Це непорочне зачаття"