З Одеси прийшли доволі сумні новини, які ще раз нагадують про те, що у шахраїв немає вихідних і законослухняним громадянам завжди потрібно бути напоготові. Справа в тому, що в останні кілька місяців почастішали скарги клієнтів на роботу одного з найбільших українських банків "ПриватБанк".

Цього разу все сталося просто на касі, і проблеми вже не з гривнями, а з "кровними" американськими доларами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

"Знімала у відділенні банку переказ у валюті $ суму перерахувала особливо не розглядаючи кожну купюру окремо. Прийшла через пару днів в це ж відділення зробити обмін на гривні касир відмовився приймати купюру кажучи що вона в плямах. Тобто підсунули не ходову купюру. Я вам таку дати не могла. Дякую, влетіла на здачі в стару валюту на 400 грн.", - пише незадоволена і обдурена клієнтка банку.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin

Важливо зазначити, що представники банку вирішили відповісти на такі офіційні звинувачення так: "Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Перед тим, як видати купюри клієнту, вони проходять перевірку на спеціальних пристроях в касі перерахунку, за що банком не може бути видано клієнту банкнота, яка не приймається фінансовими установами. Зазначимо, що критерієм для прийому є стан купюри: ступінь забруднення, наявність надривів, збереження елементів захисту та інше. Так як касир несе матеріальну відповідальність за прийняті купюри, то він приймає тільки купюри, в платіжності яких він переконаний".

Раніше повідомляли, у Києві злодій-невдаха попався на гарячому - зробив це на очах у копів.

Як повідомляв Знай.uа, шахраї беруть онлайн-кредити на імена українців: як захистити себе і свої гроші.

Знай.uа писав, українець відповів на дзвінок шахраїв і тепер не може позбутися проблем: сто разів на день.