Оля Полякоа анонсувала чергові концерти - в Сумах та в Кременчуці.

Відома українська співачка Оля Полякова веде напружений графік роботи. Крім того, що зірка бере участь у записі різних шоу, записує пісні й знімає кліпи, вона попри спалах коронавірусу не відмовляється від концертів, з якими роз'їжджає по всій країні.

Цього разу співачка анонсувала виступи у Сумах та в Кременчуці. Про концерти, які відбудуться 13 та 14 березня Оля Полякова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Супербілявка з властивою їй наполегливою нав'язливістю не перестає себе рекламувати. Однак робить це настільки щиро, що нікому і в голову не приходить в чомусь їй дорікати.

Свої концерти Оля Полякова назвала днями щастя та закликала всіх на "розкішне шоу".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Дорогі мої, цілих 2 дні щастя! Сьогодні концерт в Сумах, завтра два поспіль в Кременчуці. Тому, не втрачайте часу, беріть своїх друзів, рідних і приходьте обмінюватися теплими емоціями! Не пропустіть розкішне шоу! Всіх чекаю!", - написала Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова відверто заговорила про виступи в Москві

Як повідомляв портал Знай.ua, Полякова згадала про Бога, побачивши себе в дзеркалі.

Також Знай.ua писав, смілива витівка Олі Полякової приголомшила українців.