Мати Ілона Маска Мей - фотомодель, дієтолог і письменниця - 12 березня виступила в ефірі телепередачі "Сніданок з 1+1" і представила свою книгу.

Жінка стала гостей українського ранкового шоу, вийшовши на відеозв'язок з Лос-Анджелеса і поділилася враженнями від українок. Мей Маск зазначила, що під час поїздки в нашу країну кілька років тому, провела дуже багато зустрічей з українськими жінками. І досі захоплюється ними.

Мей Маск, фото: Instagram
Мей Маск, фото: Instagram

Мати всіма відомого мільярдера зазначила, що наші жінки продовжують удосконалюватися і виглядають дуже стильно, паралельно вражаючи своїм гострим розумом.

"Я познайомилася з багатьма українськими жінками. Вони були щасливі, стильні, розумні, впевнені в собі. Мені було приємно спостерігати за тим, що українські жінки стають все кращими, сильнішими і демонструють прогрес у своєму житті", – заявила Мей Маск.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, "Привіт, малюк Ікс! Це твій тато", - Ілон Макс показав вперше відео з новонародженим сином. Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск дуже мило поспілкувався зі своїм новонародженим сином, якому він разом з дружиною дав дивовижне ім'я.

Як повідомляв "Знай.ua", Мей Маск розповіла про виховання Ілона: "Не привчені до розкоші-значить вміють виживати". Мама Маска-Мей, навіть випустила цілу книгу, в якій розповіла про його дитинство і виховання своїх трьох дітей.

Знай.ua писав, мама Ілона Маска сама поєднувала роботу дієтолога, моделі з вихованням трьох дітей: "Краще, ніж бути в жахливому шлюбі"