Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз на одному з фан-акаунтів виконавиці в соцмережі з'явилися скріншоти, на яких Кароль постала поруч з Потапом. Продюсер тримає телефон Тіни і показує листування з Даном Баланом на "Ліпсінк батлі".

Вона фейкова і містить досить пікантні факти. По-перше, українська співачка разом з молдавським живуть в одному будинку.

Листування, скріншот: Instagram
Листування, скріншот: Instagram

Балан запитує у Тіни Кароль про поцілунок з Олексієм Потапенко і виконавиця "захищаючись" зазначає, що він теж це робив. Після цього Дан каже їй, що вдома з нею поговорить про цю ситуацію

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Малюк, че за хренлипсинг? Давай додому", - пише він.

І Тіна Кароль зазначає, що вже біжить. І наступним повідомленням Потап, нібито скориставшись телефоном співачки, пише, що теж цілує Балана.

Нагадаємо, Тіна Кароль спокусила відвертими знімками: приглушене світло і глибоке декольте. Волосся виконавиця вважала за краще залишити розпущеним, а на обличчя завдала спокійний макіяж.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль нарешті показала, що ховається за її " Скандалом": "Подивимося разом"

Знай.ua писав, Тіна Кароль спантеличила фанатів сумним зізнанням: "Любити його хотіла…"