Кілька років тому в Україні була суєта, пов'язана з перекритими пожежними виходами в торгово-розважальних центрах.

Тоді працівники підрозділів професійної пожежної охорони накладали штрафи у зв'язку з перекритими пожежними виходами в ТРЦ. Однак зараз ситуація повторюється. У мережі з'явилося відео з ТРЦ "ZakrevSky" на вулиці Закревського, 61/2. Користувач зазначає, що керівництву торгового центру все одно на скарги.

Закритий пожежний вихід, скріншот: Youtube
Закритий пожежний вихід, скріншот: Youtube

"Ось вхід, ось пожежний прохід, навіть наклейка висить. І он там зверху, якщо видно, зелене-пожежний прохід. Нахр*н закрили все. Повністю все перекрито. У разі пожежі виходь, як хочеш. Ось один вихід, де знаходиться сервера і вся інша хр*нь, а другого у нас немає", - говорить Користувач у відеозапису.

Відомо, що в будь-якому торгово-розважальному центрі, незалежно від його поверховості і площі, має бути не менше двох евакуаційних виходів. І проходи до них не повинні використовуватися для складування і стаціонарного розміщення чого-небудь.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, харків'янин перетворив "царя звірів" на іграшку і вигуляв у ТРЦ - "Баран веде Лева на повідку"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові мавпа влаштувала рознос в магазині одягу - "Пора причепуритися!". Здавалося б, після візиту слона в дитячий сад, верблюдів-поїдачів чужої капусти і сови в кіоску, городян вже нічим не здивуєш.

Знай.ua писав, у Києві "голий" хлопчина прикрився шарфом і увірвався в ТРЦ, охорона не оцінила - "Ти потрапив на бабки!"