Популярна українська співачка, володарка безлічі престижних нагород і постійна учасниця всіляких українських розважальних шоу Тіна Кароль продовжує радувати мільйонну армію шанувальників цікавими кадрами з життя в соціальних мережах.
Однак цього разу за справу взялися самі фанати, і згадали, як починалася кар'єра зірки. Справа в тому, що в мережі опублікували цікаві кадри, на яких Тіна Кароль тільки прийшла на програму "Караоке на Майдані", де ведучим виступав Ігор Кондратюк.
Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі TikTok під ніком "_beloved_karol".

Тіна Кароль на Майдані, скріншот: TikTok
Тіна Кароль на Майдані, скріншот: TikTok

На опублікованих кадрах можна помітити, як Юрій Кондратюк запитав у тоді ще нікому не відомої Тіни: "Чим займаємося?". Тіна відповіла: "Студентка авіаційного університету". І після цих слів пішла епічна музика і кадри з великих виступів Тіни Кароль.
Тут можна побачити кадри з зовсім ще юною Тіною. А автор ролика написав так: "Приклад того, як різко може змінитися твоє життя". Насправді, важко не погодитися з автором ролика. Підтверджуємо, може! І ніхто не знає, що на нього чекає в майбутньому. Наприклад, Дан Балан навіть і підозрювати не міг, що така зірка, як Тіна Кароль може опинитися в його обіймах.
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот з youtube