Відомий український танцюрист, переможець проекту "Танці з зірками" Женя Кот, який брав участь у шоу з головною героїнею "Холостячки" Ксенією Мішиной, почав все частіше радувати своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 260 тисяч чоловік.

А зараз він і зовсім повністю оголився перед публікою, щоб розповісти про одну просту істину, що своїм коханим жінкам слід дарувати квіти частіше, проявляючи трохи фантазії.

"Даруйте своїм коханим квіти частіше!😉 І не перетворюйте це в буденність, проявіть трохи фантазії! Дозволяю взяти приклад з мене!😅 Всім любов!",- написав Женя Кіт у підписі до публікації.

Женя Кот, скріншот: Instagram
Женя Кот, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Танцюрист постав без одягу, прикриваючи свою "гідність" вазою з квітами і посміхаючись, дивлячись прямо в камеру. "Клас! Завдання виконано)) настрій піднято))🔥", "Це дуже смішно 😂", "Женя, як романтично😉!!!!", "Тюльпани кидаються в очі😂😂😂", "Iдея просто🔥 🔥 🔥 🔥 🥰", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишній партнер "Холостячки" Мішиної попрацював ручками заради голої коханої: "Ми всі з вами..."

Як повідомляв "Знай.ua", колишній партнер "Холостячки" Мішиної вимазався по самий ніс: прикрив торс тільки фартухом

Знай.ua писав, колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощати". Так, Євген розповів передплатникам, що раніше відчував напругу, яка залишилася з досвіду складних ситуацій.