Гімнастка Різатдінова дала поради, як правильно мріяти.

Відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, чемпіонка світу у вправі з обручем Анна Різатдінова поділилася з багатотисячною аудиторією роздумами про те, як правильно мріяти.

На своїй сторінці в Instagram Різатдінова дала поради, як потрібно формулювати бажання у своїй голові, щоб вони збувались та звернула увагу на важливість цього моменту.

Отже, три поради від Анни Різатдінової, як правильно мріяти:

1. Формулюючи своє бажання, не варто вживати прийменник "не", а також використовувати слово "щоб". Бажання: "Не хочу, щоб я хворіла" не працює. Потрібно формулювати конкретніше: "Хочу бути здоровою".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

2. Краще загадувати простіші бажання, які ви зможете реалізувати найближчим часом: поговорити, прочитати, зателефонувати, купити. Та скласти список таких бажань

3. Замість формулювання "Хочу бути щасливою" краще намалювати у себе в голові детальну картинку того життя, про яке мрієте.

Свої поради Анна Різатдінова проілюструвала фотографією, на якій позує у "маленькій чорній сукні" на пляжі під пальмами.

"Сподіваюся, мої поради допоможуть вам здійснити всі ваші бажання", - зазначила красуня.

Нагадаємо, гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл"

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Різатдінова похвалилась витонченою фігуркою

Також Знай.ua писав, Анну Різатдінову коронували