Зеленський висунув вимоги "слугам": "Встаньте і підіть зараз"

Президент України Володимир Зеленський побував на сьогоднішньому з'їзді партії "Слуга народу" і виступив перед народними депутатами.

Корін Масьєро, фото: Panoramic / Global Look Press
Корін Масьєро, фото: Panoramic / Global Look Press

Голою попою проти карантину: відома акторка пішла на "кровну" жертву заради мистецтва

Просто з Франції до нас прийшли доволі цікаві новини. Так, відома серед французів акторка Корін Масьєро вирішила набути статусу скандально відомої. Жінка роздяглася на сцені під час вручення кінопремії "Сезар" в якості протесту проти обмежень для сфери культури, введених через пандемію коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube

Листування Тіни Кароль з Даном Баланом з'явилося в руках Потапа: "Крихiтка, що за хр*нлiпсинг?"

Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.


Чернігівця Олексія Малихіна визнали винним в публічних закликах до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади. Рішення прийняв Деснянський районний суд Чернігова, про це йдеться в реєстрі судових справ.

Незадоволений пацієнт, скріншот: YouTube
Незадоволений пацієнт, скріншот: YouTube

У реанімації українців змушують "дзюрити" в кухоль: "Хутко лягай..."

В українській столиці щодня відбуваються дуже різні події. Але в ці березневі дні тривожні новини прийшли з Олександрівської лікарні, де лікували від коронавірусу президента Володимира Зеленського.