Шведська блогерка Наташа Краун показала як купаються її сідниці.

Блогерка з Геттерорга відома завдяки своїй сідниці: вони у неї великого розміру. Окрім них, жінка має пишні форми, які не соромиться підкреслювати пікантними образами, сміливими позами і прямотою зображуваного. Цього разу відео, яке виклала 25 річна модель і блогерка, затьмарило всі попередні світлини сідниць.

На короткому відео, яке блогерка опублікувала в "Інстаграм", вона знаходиться у ванній, наповненій водою і піною. На Наташі відкритий купальник у леопардовому візерунку. Вся увага дівчини зосереджена на її сидницях, вони намочені водою та покриті піною. Жінка трясе ним, піна і вода рухається. Відео зроблене зі спини, Наташа лише інколи озирається на камеру. Її вираз обличчя — зосереджений.

Наташа Краун свідомо йшла до слави жінки з найбільшими сідницями. Відомо, що вона зробила пластичну операцію, щоб отримати такий розмір і форму сідниць.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Пишногруда зірка Playboy похвалилася своїм 10-м розміром з найгарячіших ракурсів.