Відома українська телеведуча і комік Леся Нікітюк посміялася над 9-м сезоном шоу "Холостяк", в якому учасниця з'явилася з коробки.

Відповідне відео опублікували фанати TikTok.

Леся Нікітюк вже не перший рік радує українців своєю творчістю, зокрема, гумором і відмінним талантом телеведучої. Крім телебачення, Нікітюк активно веде життя в соціальних мережах, де ділиться з шанувальниками новими знімками та емоціями.

Близько року тому телеведуча вирішила зняти короткий огляд на 9 сезон шоу "Холостяк", де в головній ролі був український ведучий Микита Добринін. Леся Нікітюк загострила свою увагу на моменті, коли одна з учасниць з'явилася перед холостяком в коробці. Дівчина забралася в білу картонну пірамідку і ефектно "розпакувала" себе перед камерою.

@_25yuliastetsyk

@lesianikitiuk #холостячка #лесяникитюк #лесянікітюк #ржакадослез #оченьсмешно #смех #прсм #лесяипритула #ржач #обсуждаем #обзор

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще
♬ оригінальний звук - Yulia Stetsyk

Леся Нікітюк не стримала емоцій і розсміялася відразу ж, як тільки побачила цей момент: "А я-то думаю, звідки ти *** така вийшла". Телеведуча спародіювала гордовитий тон учасниці і підставила пісню "летить ходою".

"Ти що, не можеш у подружки якоїсь перекантуватися? На крайняк на вокзалі, хостел, в "АТБ" в комірці на крайняк перекантуйся", - прокоментувала Нікітюк.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показує груди і всім радить: "Раз на півроку...".

Як повідомляв портал Знай.иа, Леся Нікітюк "захотіла" всім відомого турка, але він не прийшов: "де ти?".

Також Знай.иа писав, що Леся Нікітюк зробила в Туреччині те, про що повинна пам'ятати кожна жінка.