Сексуальним Вовком на проєкті “Маска” виявився співак Макс Барських.

Версії про те, хто ховається під маскою звіра, виникли відразу після трансляції анонсу. В ньому було показано лише маленький шматочок виступу, проте для багатьох глядачів проєкту стало очевидно, що Макс Барскіх грає з ними у вовчика. Співака “видали” характерні рухи: під час всього виступу Барскіх рухався як Барських, а потрібно було як вовчик.

Велика кількість шанувальників шоу і співака поділилися тим, що вони відразу впізнали співака: “Я щаслива, що вгадала з першого разу хто під маскою,” “Найлегша маска, впізнала ще в анонсі”, "Таким сексі вовком може бути тільки Барських".

Скріншот "Інстаграм"
Скріншот "Інстаграм"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для зірок-детективів не складно було розсекретити маску також: рухи, тембр, а також спокуслива худорлявість - усе вказувало на те, що Вовк- Макс Барських. Його костюм складався власне з маски вовка - морда нахабна і весела, - а також блискучий костюм, в якого замість сорочки хутро звіра. Напевне, щоб нагадати легендарного вовка з мультика “Ну постривай”, Барських обрав костюм з v-подібним вирізом.


Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" розкрила головну таємницю всіх дорослих: "Ми ніколи не…"

Як повідомляв "Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п*рнушки"

Знай.ua писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу "Маска": "Портрет ідеального чоловіка"