Популярна українська артистка, тренер на шоу "Голос країни-11" та найоксамитовіший голос соцмереж Тіна Кароль продовжує радувати шанувальників різними кадрами і музичними фрагментами в ці холодні березневі дні.

Так, ми вже писали, що нещодавно 39-річна знаменитість, якій приписують роман з молдавським артистом Даном Баланом, розмістила на своїй сторінці свіже відео з бекстейджу її нового кліпу на пісню "Скандал". У кадрі можна побачити, як Кароль готується до зйомок у своїй гримерці, а також репетирує круті танцювальні рухи.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Однак цього разу з'явився перший live-перфоманс на хіт "Скандал". Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV на офіційній сторінці Тіни Кароль в мережі Instagram.

"Тіна Кароль. Перший live-перфоманс хіта "Скандал"", - коротко підписано відео на сторінці Тіни.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цікаво, що в новому відео, яке сильно відрізняється від телевізійної версії кліпу, можна побачити зовсім інший посил. Тепер Тіна не в костюмі "міжпланетного охоронця", який облягав її пишні форми. Тут у співачки чорне вбрання, велика група підтанцьовки і кругла сцена, де можна розгулятися.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Відео починається з того, що співачка приймає дуже небезпечну позу лежачи на стільці головою до підлоги. Далі починається сценка, де до зірки підбігає цілий ансамбль танцюристів. Також помітно, що кольори у відео вибрали спеціально трендові - червоний і синій, які не відповідають звичним стандартам, а додають таємничого шарму.

Раніше повідомляли, поки Балан позіхає, Тіну Кароль "видали заміж" за Олега Винника.

Як повідомляв Знай.uа, листування Тіни Кароль з Даном Баланом з'явилася в руках Потапа: "Мала, чьо за хр*нліпсінг?".

Знай.uа писав, Тіна Кароль показала, чим займалася за лаштунками скандального кліпу - "Припиняю дихати".