Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook опублікував звернення командувача Об'єднаних сил з нагоди Дня українського добровольця.
Генерал-лейтенант Володимир Кравченко на початку повідомлення нагадав про те, що Україна вже вісім років перебуває в стані відбиття збройної агресії з боку РФ. Він додав, що кремлівські "горе-стратеги" з 2014 року почали втілення загарбницьких планів по знищенню України. І їм, на щастя, не судилося бути реалізованими. Адже вони прорахувалися в готовності українців захищати рідну землю зі зброєю в руках.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

"I не взяли до уваги той непохитний козачий дух, який завжди наводив жах на окупантів. 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Ця дата обрана не випадково: адже саме 14 березня 2014 року відразу з Майдану перші добровольці вирушили на тренувальну базу в Нових Петрівцях під Києвом. Збройні Сили України пліч-о-пліч з добровольцями та військовослужбовцями інших військових формувань одними з перших стали на захист нашої держави, коли ворог прийшов на нашу землю. Всього під час війни на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Переважна більшість з них згодом перейшли до складу Збройних Сил України та інших військових формувань", - йдеться в повідомленні Кравченка.

І на превеликий жаль Україна втратила чимало кращих синів під час бойових дій на Донбасі. Всі вони віддали своє життя за світле майбутнє нашої Батьківщини. Генерал-лейтенант зазначив, що українські добровольці є символом патріотизму, героїзму та відваги. Він особисто дякує їм за стійкість і мужність у боротьбі з путінськими окупантами.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів, не вщухають ні вдень, ні вночі

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", герої не вмирають: у Краматорську вшанували пам'ять загиблого молодого добровольця

Знай.ua писав, кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "Жодного разу не пошкодував"