Марвін Хаглер - колишній абсолютний чемпіон світу в середній вазі - помер на 67-му році життя 13 березня 2021 року.

Про це повідомила його дружина Кей Гуаррера Хаглер на сторінці фан-клубу в соціальній мережі Facebook. Відомо, що спортсмен відчув біль у грудях і згодом був госпіталізований. Після цього жінка зазначила, що Марвін помер у своєму будинку в Нью-Гемпширі.

Марвін Хаглер, скріншот: Youtube
Марвін Хаглер, скріншот: Youtube

"Прошу вибачення за дуже сумне оголошення. На жаль, сьогодні Мій коханий чоловік Марвелус Марвін несподівано помер у своєму будинку тут, в Нью-Гемпширі. Наша сім'я просить вас поважати нашу конфіденційність у цей важкий час. З любов'ю Кей г. Хаглер", - написала вона в публікації, приклавши до неї фотографію боксера.

Марвін Хаглер вважається одним з кращих боксерів в середній вазі в історії. Раніше він навіть визнавався боксером десятиліття - в 1980-е.екс-чемпіон проводив 12 захистів своїх титулів чемпіона світу і за свою кар'єру перемагав Роберто Дюрана, Джона Мугабе, Томаса Хернса, Шугаром Реєм Леонардом та інших.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Новина про смерть Марвіна Хаглера, скріншот: Facebook
Новина про смерть Марвіна Хаглера, скріншот: Facebook

Нагадаємо, юний футболіст загинув через безглузду випадковість: лікарі не змогли врятувати. За попередньою версією слідства, юний футболіст помер від удару струмом – він торкнувся металевим жердиною ділянки лінії електропередач.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка футболу знайдений мертвим при загадкових обставинах

Знай.ua писав, Ломаченко з Усиком спародіювали "Бригаду": "Вася, шкарпетки топ!"