Нині став радником глави офісу Президента, колишній міністр економіки, Тимофій Милованов, який раніше став популярним приколом в Інтернеті, завдяки своєму висловлюванню "я д*бiл", в ефірі телепередачі "Хард з Влащенко" на каналі "Україна 24" провів урок сексуальної грамотності і поділився думкою про секс-іграшки.

В ході свого висловлювання чоловік зазначив, що мати вібратор - це норма. І він не вважає, що цькування людей це прийнятно.

Тимофій Милованов, скріншот: YouTube
Тимофій Милованов, скріншот: YouTube

"Я вважаю, що це просто неприйнятно труїти людей. Це нормально мати вібратор. Нормально, нічого тут такого немає. І це просто показує відсталість суспільства в плані, частини суспільства, в плані сексуальної освіти, або стандартів, або ... це давно нормально ... Я 15 років тому працював у Німеччині. Це мене дуже-дуже здивувало, шоком було для мене, як для українського. Я займався йогою. Це така маленька вулиця: по діагоналі був гей-клуб, а навпроти секс-шоп, і ще по діагоналі - церква", - розповів Тимофій Милованов в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський знову прихистив Милованова на тепленьке містечко: що робитиме екс-міністр

Як повідомляв "Знай.ua", уряд буде змушене ввести жорсткий карантин: Милованов роз'яснив, як врятувати бізнес

Знай.ua писав, колишній міністр Милованов втік з прямого ефіру, образився сам на себе. Скрипін сказав, що йому порадили в розмові з Миловановим не зачіпати один епізод.