Актор і онук Богдана Ступки Дмитро Ступка на прем'єрі фільму "Нереальний Копець", розповів, як йому було працювати разом з дружиною Поліною Логуновою у фільмі і які у нього стосунки з поліцією.

"Поліна органічно виглядала. Вона грає там таку жорстку поліцейську. І їй в принципі нічого грати не потрібно було. Вона грала саму себе", - каже Дмитро.

Логунова теж розповіла, як працювати в кіно разом.

"Діма десь коригував мої українські слова, тому що я намагалася вимовити правильно. Допомагав більше, ніж лаяв. Я розумію все вже давно (українською мовою, прим. ред). Навіть здавала іспит, який потрібен для отримання паспорта. Мені поставили дуже хорошу позначку", - каже Поліна.

Логунова сама з Білорусі, але вже подала на українське громадянство. Осадча поцікавилася, як у Дмитра ставлення до поліцейських, адже він любить швидкість.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я вже не ганяю, як було колись в 18 років, адже мені вже буде в цьому році 35 і я вже більш обачний",-говорить Дмитро.

Осадча зазначила, що у відносинах пари суцільні гойдалки і поцікавилася, як у них зараз стосунки, адже нещодавно вони збиралися розлучатися.

"Все так було тихо. Була пандемія і захотілося трохи перчика додати і потрібно було розігріти інтерес. І хайпанули. Поліна дуже любить хайпити", - каже Діма.

Поліна описала ситуацію зі свого боку.

"Діма сказав так: винен не я. Винна держава. Не дає роботи. Все закрито, фільми не знімають, тому у мене мало грошей", - говорить Логунова.

Раніше ми повідомляли, красуня-дружина Ступки Логунова розповіла, чим годувати дітей

Як повідомляв "Знай.uа", Поліна Логунова оголила на прем'єрі те, що бачив тільки Ступка.

Також "Знай.uа" писав, що красуня-дружина Ступки Логунова зізналася, що хоче померти, допомоги від чоловіка немає.