Вчені запропонували створити на Місяці на випадок загибелі Землі банк сперми, це зажадає 250 запусків ракет.

Дослідники мають намір відправити на природний супутник Землі зразки репродуктивних клітин 6,7 мільйона видів живих організмів, у тому числі і людини. Передбачувані зразки планується зберегти під поверхнею Місяця.

Таке сховище з біоматеріалом можуть створити в місячних лавових трубках-тунелях глибиною до 100 метрів, що дозволить захистити зразки від перепадів температур, метеоритів і радіації.

У банку можна зберігати по 50 зразків репродуктивних клітин кожного виду. Для їх перевезення потрібно 250 запусків ракет.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ілон Маск почав набір екіпажу космічних туристів, які в кінці року відправляться на орбіту Землі.

Американська компанія SpaceX, засновником якої є один з найбагатших людей у світі Ілон Маск, оголосила про набір космічних туристів.

Місія вже отримала назву Inspiration4. Члени екіпажу космічних туристів, який складатиметься з 4 осіб, відправляться на ракеті Falcon 9 на низьку навколоземну орбіту. Сам політ триватиме кілька днів, повідомляється на сайті SpaceX.

Раніше ми повідомляли, Ілон Маск оголосив набір космічних туристів.

Як повідомляв "Знай.uа", над землею помітили космічний ураган з плазми, вчені досліджують можливі наслідки.

Також "Знай.uа" писав, що існування Бога і фізика, чи може наука пояснити містичне.